Våra Danser

Våra danser

Malåborg har sedan urminnes tider varit på ett eller annat sätt mycket viktig för Malå IF.s verksamhet. Danstället räknades som en av de stora festplatserna i Norrland med artister som Sven Ingvars,  Jerry Villiams mfl. och tusentalet vallfärdade till Malå.

Här kommer Malå IF presentera våra kommande danser på Malåborg

Danser

Malå IF arragerar danser under höst och vintern 2018-19
Danserna presenteras här och som evenemang på Park Malåborgs facebooksida.

Restaurang/pub

Det ligger i tiden att man som nöjesarrangör kan tilgodose så mångas behov som möjligt. I restaurangen på Malåborg så söker vi vid våra arrangemang om sk. begränsade behörigheter för att kunna erbjuda samma service som övriga arrangörer erbjuder.

Epoken Malåborg

Malå Idrottsförening bildades 1936. I början av 50-talet var ekonomin dålig, och föreningen behövde få in pengar.

Första upplagan av det som kom att bli 1950- och 60-talets enormt populära Malåborg, var faktiskt en enkel röd liten loge. Den fanns på Axel Bergströms .......................