Räkningsblankett m.m.

Fyll i blanketten- spara och maila eller skriv ut blanketten och lämna till kansliet

Utbetalning av räkningar sker 10, 20 och den sista varje månad
efter att den godkänts av respektive sektionsordförande.

doc Räkning.xlsx doc Resor.xlsx doc Inkomst/lön.xlsx

Karensdag.

Malå IF betalar ut ersättning motsvarande kommunens sammanträdesarvode för ev. karensdag om skada/olycksfall skett vid träning eller match förutsatt att skadan föranleder till sjukskrivning.
OBS ! Läkarintyg krävs samt att alla skador ska anmälas till Folksam licensförsäkring av den aktive idrottsutövaren.

Ersättning för ev. förlorad inkomst

Arvode för fullgörande av idrottsuppdrag ersätts med samma belopp som ovan (kommunens sammanträdesarvode). Skriftligt godkännande av sektionsordförande krävs innan arvoderad ledighet för match/tävling beviljas.

Kopia på löneavdrag samt sektionsordförandens godkännande bilägges räkning vid utbetalning.

Reseersättning
Betalas ut enligt rf.  f.n. 14:-/mil + 50 öre/passagerare

Övrig ersättning
Övriga kostnader som föranleds av skada/olycksfall, typ sjukgymnast, massage etc. men som ej ersätts av Folksam licensförsäkring skall godkännas separat av resp. sektionsordförande.

Uppdaterad: 08 JUN 2016 02:40 Skribent: Nils Lind

Logotype Länsförsäkringar Västerbotten