Medlem i Malå

Utan er medlemmar finns vi inte !

Anledningen till att man är med i en ideell förening är väl i huvudsak för att man har ett intresse eller ett engagemang. I vår förening är det flera olika intresseinriktningar, fotboll, hockey, skidor, alpint eller innebandy och antingen är man med för att man är tävlingsintresserad, eller också är man med för att nåt barn deltar i vår verksamhet eller man är helt enkelt intresserad av att stödja den traditionella verksamheten.

Är man aktiv medlem så innebär det att man måste betala medlems-/deltagaravgift m.a.o. så om man tävlar, spelar i nåt lag eller är med och tränar så måste man lösa medlemskap. Detta för att dels få in pengar till verksamheten men framför allt att de försäkringar vi har ska gälla.

Medlemsavgifter:

Inbetalas på Bg. 356-1073 eller i samband med deltagaravgifter
Märk med för- och efternamn samt personnummer

Medlem         100 kronor

Uppdaterad: 07 SEP 2017 14:32 Skribent: Åsa Johansson